خانه / روغن نارگیل / قیمت روغن نارگیل ارگانیک برای روشن شدن پوست صورت

قیمت روغن نارگیل ارگانیک برای روشن شدن پوست صورت

قیمت روغن نارگیل ارگانیک تولید شده در آن نسبت به کاربردش در مورد رفع مشکلات پوستی و روشن شدن آن بسیار مناسب و ارزان قیمت می باشد زیرا محصولات آرایشی با کاربرد مشابه، به علت داشتن مواد شیمیایی دارای عوارض و بسیار پر هزینه هستند.

قیمت روغن نارگیل ارگانیک توسکا چقدر است؟

پودر نارگیل مورد استفاده در روغنگیری نارگیل در ایران، از کشور های آسیای شرقی وارد می شود و از نظر کیفیت دارای سطح قابل قبولی است.
کارگاه های روغن گیری با استفاده از دستگاه کلد پرس که برای روغنگیری کنجد نیز استفاده می شود روغن نارگیل تولید می نمایند.
قیمت روغن نارگیل ارگانیک با توجه به بالا رفتن قیمت ارز در ماه های اخیر بسیار متغیر بوده است.
در حال حاضر روغن نارگیل توسکا و روغن های گیاهی دیگر با توجه به لیست زیر به فروش می رسد:

قیمت روغن نارگیل

قیمت محصولات توسکا

کاربرد روغن نارگیل برای انواع پوست

روغن نارگیل تقریبا دارای مقدار ۹۰ درضد اسید های چرب اشباع شده است. این روغن دارای خواص ضد باکتری بوده و با توجه به اینکه بسیاری از عارضه های پوستی مانند آکنه، سلولیت، قارچ و عفونت های پوستی ناشی از قارچ و باکتری هستند. روغن نارگیل و روغن بنفشه می تواند این مشکلات را برطرف نمایند.
علت اصلی برخی دیگر از بیماری های پوستی مانند پسوریازیس و اگزما می تواند التهاب مزمن باشد.
طبق تحقیقات انجام شده بر روی حیوانات مشخص شده که روغن نارگیل خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارد و درد را هم کاهش می دهد.
در سال ۲۱۰۴ تحقیقاتی بر روی آکنه انجام شد و مشخص گردید لوریک اسید موجود در روغن نارگیل باکتری مولد آکنه را از بین می برد و با توجه به خاصیت ضد التهابی آن، برای درمان آکنه بسیار موثر است.

روشن شدن پوست توسط روغن نارگیل چگونه امکان پذیر است؟

روش های مختلفی برای روشن شدن پوست وجود دارد که می تواند شیمیایی یا گیاهی باشد. می توان از روش لایه برداری نیز استفاده نمود.
البته روشن شدن پوست یک مسئله صلیقه ای بوده و ممکن است همه به دنبال آن نباشند ولی به هرحال یکی از پارامتر های زیبایی، پوست روشن و شفاف می باشد.
برای جلوگیری از تیره شدن پوست در مرحله اول بهتر است پوست خود را از تابش آفتاب و اشعه ماورابنفش حفظ کنید.
روغن نارگیل حاوی ویتامین E بوده که برای روشن شدن پوست بسیار موثر است.
برای استفاده از روغن نارگیل می توانید این روغن را با کمی آب لیمو مخلوط کرده و بر روی نواحی دلخواه بمالید و بعد از ۱۵ دقیقه مواد را با دستمال پاک کرده و با آب ولرم بشویید.
این ترکیب علاوه بر رفع تیرگی پوست، رطوبت آن را حفظ کرده و از خشک شدن پوست نیز مراقبت می نماید.

فروش اینترنتی روغن ماساژ بدن

چرا از روغن نارگیل برای ماساژ استفاده می کنند؟

امروزه علاقه مندان به ماساژ بسیار افزایش یافته اند زیرا از فواید ماساژ اطلاعات خوبی کسب کرده اند.
روغن های مختلفی برای ماساژ استفاده می شود که بهترین آن ها روغن ماساژ گیاهی می باشد.
روغن نارگیل به علت داشتن خواص ضد چروک و نرم کننده و بوی مطبوع یکی از روغن های مورد علاقه ماساژور ها است.
این روغن دارای خواص آرام بخشی بوده و در هنگام ماساژ باعث بر طرف شدن استرس و اضطراب ماساژ گیرنده می شود.

جهت سفارش محصول و کسب اطلاعات بیشتر می توانید با ما در ارتباط باشید :
مدیر فروش: رضا اسلامی نیا
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09179396980
شماره موبایل: 09023396980
پست الکترونیکی:toskaplant@gmail.com

مطلب پیشنهادی

روغن نارگیل توسکا

روغن های مفید برای سلامتی پوست و مو

ماساز با روغن گرم یکی از بهترین گزینه ها برای حفظ رطوبت مو ها و …

پاسخی بگذارید

فروشگاه اینترنتی توسکا