روغن نارگیل یکی از بهترین روغن های گیاهی برای مو و استفاده در آشپزی است. این روغن با استفاده از روش فشار بر روی نارگیل بدست می آید که معمولا با دستگاه انجام می گیرد. رنگ این روغن در حالت جامد سفید است. قیمت خرید روغن نارگیل در صورتی که اصل باشد کمی گران است.

روغن نارگیل توسکا

روغن های مفید برای سلامتی پوست و مو

ماساز با روغن گرم یکی از بهترین گزینه ها برای حفظ رطوبت مو ها و پوست سر می باشد.
برای ماساژ سر بهتر است از روغن های با خلوص بالا استفاده کنید.
برای گرم کردن روغن مورد نظرتان می توانید از ماکروویو یا روش بن ماری استفاده نمایید. گرمای روغن نباید زیاد باشد تا حدی که دستتان نسوزد.

اگر از روغن مو به صورت صحیح استفاده نمایید به زنده ماندن مو در تمامی قسمت های آن کمک می نمایید.
ماساژ با روغن مناسب باعث تقویت مو می شود و همین امر سبب می گردد مو های نازک نیز تقویت و ضخیم گردند.

خرید روغن ماساژ اصل

در طب سنتی کشور های مختل روغن های گیاهی متنوعی برای مو در نظر گرفته شده است که در ذیل چند مورد از آن شرح داده می شود:

روغن دانه انگور:

روغن دانه انگور یک ترکیب فوق العاده برای تحریک پیاز مو و در نتیجه رشد مو می باشد و باید بر روی پوست سر ماساژ داده شود.

روغن کرچک:

تخصص روغن کرچک، افزایش خونرسانی به پوست سر است که باعث می شود مواد مغذی به پیاز مو برسد و رشد مو ها تقویت گردد.

روغن جوجویا:

این روغن در صورتی که اصل باشد یکی از بهترین روغن ها برای رطوبت رسانی به مو می باشد و از آسیب رسیدن به آنها در برابر مواد شیمیایی و عوامل خارجی جلوگیری می کند.

روغن رزماری:

این روغن خواصی نظیر ضد قارچ، ضد باکتری و ضد سرطانی دارد و با افزایش خونرسانی می تواند رشد مو را افزایش دهد.

روغن رزماری برای تقویت مو

روغن نارگیل:

این روغن تقریبا مهمترین و معروفترین روغن برای زیبایی و تقویت مو است و با توجه به قیمت مناسب روغن نارگیل یکی از پرمصرف ترین روغن های درمانی به شمار می رود.
ماساژ مو با روغن نارگیل آنهم هفته ای دوبار و قبل از حمام باعث می شود مو ضخیم شده و حالت شکنندگی نداشته باشد.
ضمنا روغن نارگیل اصل با شوره سر مقابله می کند.

روغن نارگیل اصل

راز پرپشتی مو های هندی ها با روغن نارگیل اصل

مو های پرپشت و درخشان زنان هندی زبان زد خاص و عام است.
دلیل این زیبایی گیسوان در چیست؟ فقط با دیدن یک فیلم هندی متوجه می شوید بانوان هندی چه مو های بلن و زیبایی دارند.
برای فهمیدن این موضوع باید به روش زندگی و طب سنتی آن ها مراجعه نماییم.

روغن نارگیل طبیعی

راز زیبایی گیسوان هندی ها

در طب سنتی هندی ها، اهمیت زیادی برای شانه کردن مو ها قائل شده اند و اعتقاد دارند با شانه کردن، مو تقویت شده و از حالت شکنندگی خارج می گردد.

البته قوانین خاصی برای شانه کردن دارند مثلا یکی از اصول آن ها این است که اولا مو ها باید به صورت طبیعی خشک شود و دوما در حالت خیس نباید مو ها را شانه کرد زیرا در این حالت مو بسیار شکننده است.

هندی ها فقط در زمنی از سشوار استفاده می کنند که بخواهند سریع مو ها را خشک کنند یا برای مراسم خاصی گیسوان خود را حالت دهند و در اکثر اوقات بعد از حمام به صورت طبیعی گیسوان خود را خشک می نمایند.

نکته: بهتر است قبل از حمام مو های خود را شانه کرده تا گره ای در آنها نباشد.

روغن نارگیل برای مو

اهمیت روغن نارگیل در طب سنتی هندی

در طب هندی احترام خاصی برای روغن نارگیل اصل وجود دارد و بهترین روغن برای تقویت مو و رفع مشکلات آن بشمار می رود.
روغن نارگیل چون یک روغن مغذی است و با خاصیت رطوبت دهی خود به رشد و ترمیم مو کمک می نماید.

هندی ها روغن نارگیل را با روغن کرچک و عطر ترکیب می کنند و پوست سر خود را با آن به صورت مداوم ماساز می دهند.
این کار علاوه بر رفع شوره سر و موخوره، از ریزش مو نیز جلوگیری می نماید.

برای داشتن موی زیبا در طب سنتی هندی، باید قبل از شستشوی مو حد اقل دو بار در هفته گیسوان خود را روغن مالی نماید.
ماساژ با روغن نارگیل می تواند جریان خون را در پوست سر شما افزایش داده و رشد آنها را تقویت کند.

 

روغن نارگیل خالص

قیمت روغن نارگیل خالص ایرانی

قیمت روغن نارگیل خالص ایرانی شاید از نوع خارجی آن کمی گرانتر باشد ولی از کیفیت بالایی برخوردار است. زیرا در ایران روغن میوه نارگیل با فشردن میوه خشک نارگیل تولید می گردد و کاملا طبیعی و عاری از مواد شیمیایی است.

قیمت روغن نارگیل

روغن نارگیل خالص چیست؟

روغن نارگیل خالص یکی از روغن های اشباء شده است و همانطور که می دانید روغن های اشباء در دمای ۲۲ تا ۲۴ درجه سانتی گراد به صورت جامد هستند.
البته اگر روغن نارگیل و دیگر روغن های اشباء را هیدروژنه نمایند در دمای معمولی نیز مایع هستند.
روغن نارگیل حاوی مقادیر بالایی از اسید لوریک است که به عنوان یک اسید چرب زنجیره متوسط شناخته می شود.
روغن نارگیل یکی از پایدار ترین روغن ها می باشد.
روغن نارگیل برای سرخ کردن بسیار مناسب است زیرا دمای سوختن این روغن بسیار بالا است و برای پخت و پز در دمای بالا نمی سوزد و دود نمی کند.

روغن نارگیل و مو

اثرات روغن نارگیل بر سلامتی

روغن نارگیل خالص اگر هیدروژنه نشده باشد برای سلامتی مفید بوده و محققان علوم تعذیه اعتقاد دارند روغن نارگیل باعث بالا رفتن سوخت و ساز بدن شده از همین رو برای افرادی که قصد لاغر شدن دارند بسیار ضروری به نظر می رسد.
در تحقیقاتی که در جهان انجام شده خاصیت ضد سرطان سینه این روغن برای خانم ها به اثبات رسیده است.
با توجه به اینکه روغن نارگیل خالص جزو طبقه بندی روغن های اشباء شده است باید در مصرف آن زیاده روی نکرد زیرا ممکن است سلامت قلب را به خطر بیاندازد.
مشهور ترین کشور صادر کننده روغن نارگیل کشور فیلیپین می باشد.

روغن زیتون

انواع روغن های طبیعی

روغن های گیاهی و طبیعی داراری دونوع چربی هستند. نوع اول چربی اشباء شده می باشد که همانطور که توضیح داده شد در دمای معمولی جامد است.
این نوع روغن در مقابل حرارت پایدار هستند و مقاومت بالایی دارند همچنین دیر تر اکسید می گردند.
نوع دوم روغن های طبیعی اشباء نشده هستند که در دمای معمولی مایع هستند و خیلی زود اکسید می گردند.

روغن نارگیل اصل

لیست قیمت روغن نارگیل تصفیه نشده

روغن نارگیل تصفیه نشده به همراه لیست قیمت انواع روغن گیاهی در سایت محصولات گیاهی توسکا موجود است. برای داشتن مو و پوست زیبا نیازی به خرج کردن مبالغ زیادی نیست و با یک تغذیه مناسب و یک روغن گیاهی سالم می توان صورت زیبا داشت.

روغن نارگیل طبیعی

تفاوت روغن نارگیل تصفیه نشده و تصفیه شده در چیست؟

هنگامی که از یک گیاه مانند میوه نارگیل عمل روغنگیری انجام می گردد، این روغن حاوی ذرات جامد، بعضی از صمغ ها، اسید های چرب آزاد و مواد بودار هستند.
کارخانجات تولید روغن نارگیل برای حفظ ماندگاری روغن و احترام به سلیقه مشتری اقدام به تصفیه کردن روغن نارگیل می نمایند.
برای اینکه ذرات جامد از روغن جدا شود بهترین راه استفاده از فیلتر های مکانیکی می باشد که تا این مرحله روغن نارگیل یک روغن ارگانیک بوده و تمام خواص میوه نارگیل را دارد.
در مراحل بعد با استفاده از مواد شیمیایی، آب گرم و بخار آب، مواد دیگر و بودار را تصفیه می نمایند.
روغن نارگیلی که کاملا تصفیه شده باشد دیگر بوی میوه نارگیل را ندارد.
در فرایند تصفیه کامل برخی از رزمغذی های نارگیل هم از بین می روند.
به گفته کارشناسان برای کاربرد های زیبایی پوست و مو بهتر است از روغن نارگیل خالص و تصفیه نشده استفاده گردد ولی برای آشپزی می توان از روغن نارگیل تصفیه شده استفاده نمود و نگران بوی آن نشد.

ماندگاری روغن نارگیل

روش های خانگی برای داشتن پوست کدام است؟

برای داشتن پوست زیبا باید مشکلات داخلی بدن شما برطرف گردد مخصوصا کبد زیرا از قدیم گفته اند پوست آینه کبد است.
چاقی ها و لاغری های ناگهانی مخصوصا با رژیم غذایی غلط به پوست شما آسیب جدی وارد می نماید.
استفاده بیش از حد از چربی های اشباع و روغن های کارخانه ای می تواند با ایجاد غلظت خون روی پوست شما ایجاد لک های تیره نماید.
اگر خواهان پوست شفاف و زیبا هستید توصیه می شود در سبد غذایی خود صاف کننده های خون مانند انار، کاسنی، برگ چغندر، زرشک کوهی، عناب و کاهو قرار دهید.
گیاهان مطرح شده برای صاف کردن خون مورد تایید طب سنتی و اسلامی بوده و در منایع آن ها یافت می گردد.
به صورت موضعی استفاده از روغن نارگیل و روغن بنفشه پایه زیتون بسیار مفید بوده و بیشتر مشکلات پوستی را برطرف می نماید.

لیست قیمت روغن های گیاهی توسکا و روغن نارگیل

لیست قیمت روغن نارگیل و روغن های گیاهی تولید شده در بازرگانی توسکا به شرح ذیل می باشد:

قیمت روغن گیاهی توسکا

قیمت روغن نارگیل

روغن نارگیل پوست

فروش بهترین روغن نارگیل پوست

فروش بهترین نوع روغن نارگیل پوست که برای درمان استفاده می گردد و حاوی تمام مواد موثر و مفید این روغن می باشد در سایت بازرگانی توسکا به آدرس violetoil.ir آغاز گزدیده و امکان عرضه خرده و عمده آن با قیمت ارزان وجود دارد.

روغن نارگیل توسکا

چرا روغن نارگیل پوست اینقدر محبوب است؟

با کمی جستجو در اینترنت متوجه می شوید روغن نارگیل به یکی از پر فروش ترین روغن های گیاهی تبدیل شده است.
علت چیست؟ چرا مردم به این روغن علاقه نشان می دهند؟

یکی از علل محبوبیت این روغن می تواند چند کاربرده بودن آن باشد زیرا با داشتن روغن نارگیل در خانه دیگر احتیاجی به بسیاری از لوازم آرایش ندارید.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]روغن نارگیل پوست یک ضد آفتاب طبیعی بوده و شما را از یک کرم ضد آفتاب شیمیایی تا حدودی بی نیاز می کند.[/box]
بعد از اینکه به خانه برگشتید و خواستید آرایش خود را بشویید، روغن نارگیل به عنوان یک شیر پاک کن عمل کرده و بدون عوارض آرایش شمارا پاک می کند.ضمنا باعث خشکی پوست صورت نمی شود و شادابی و طراوت نیز به پوست شما می دهد.
اگر موهای خشکی دارید و می خواهید رطوبت به آن بدهید و نرم و زیبا باشند، اینجا هم روغن نارگیل به عنوان یک نرم کننده مو نقش ایفا کرده و به مو زیبایی می بخشد.

روغن نارگیل طبیعی

بهرین روغن های گیاهی برای پوست کدامند؟

روغن های مختلفی برای رفع مشکلات پوستی و زیبایی آن بکار می روند که معروف ترین آن ها به شرح ذیل است:

روغن نارگیل: دارای خاصیت ضد آفتاب طبیعی، نرمی پوست و مو

روغن جوانه گندم: رفع چین و چروک، بر طرف کردن لک های صورت، بهبود پسوریازیس و شادابی پوست

روغن بنفشه پایه زیتون: خشکی پوست، شفافیت پوست، رفع لک و کک و مک، رفع جوش و جای جوش

روغن گلسرخ: رطوبت بخش موثر برای پوست و استفاده به عنوان مام برای جلوگیری از عرق کردن

روغن نارگیل برای صورت

قیمت روغن نارگیل برای صورت

روغن نارگیل برای صورت خواص چندگانه ای دارد. علاوه بر روشن شدن پوست و سفیدی آن می تواند به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی عمل کرده و حتی انواع بیماری های پوستی مانند آکنه و قارچ را نیز درمان نماید. قیمت این روغن نسبت به خواص بی نظیرش بسیار مقرون بصرفه است.

روغن نارگیل برای چین و چروک

روغن نارگیل می تواند یک ضد آفتاب طبیعی باشد؟

با توجه به تبلیغات زیادی که در مورد سرطان پوست و آفتاب سوختگی شده است و ممکن است دست تولید کنندگان محصولات ضد آفتاب در میان باشد بسیاری از مردم تمایل دارند از کرم ضد آفتاب استفاده کنند.
کرم های ضد آفتاب حاوی مواد شیمیایی مضر برای بدن بوده و بهتر است برای کمتر کردن این اثرات از کرم های محافظت از اشعه ماورا بنفش به صورت فیزیکی استفاده نمایید.
البته نباید فراموش کرد کمبود ویتامین D اثرات منفی اش کمتر از اشعه های خورشیدی نیست زیرا کمبوداین ویتامین به بسیاری از سرطان ها مانند سرطان سینه مربوط است.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]کمبود ویتامین D به بسیاری از سرطان ها مانند سرطان سینه مربوط است.[/box]

پیشنهاد می گردد اگز در مدت زمان طولانی در معرض نور خورشید نیستید از روغن نارگیل به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی استفاده نمایید تا علاوه بر تلید ویتامین D در بدن از مضرات اشعه های خورشید در امان باشید.

قیمت روغن نارگیل فله

روش استفاده از روغن نارگیل به عنوان یک روشن کننده پوست

برای داشتن پوستی شفاف و روشن ابتدا باید بدن خود را پاکسازی نمایید.
بهترین راه پاکسازی خون و کبد از سموم استفاده از سکنجبین طبیعی می باشد.
سکنجبین طبیعی از ترکیب سرکه طبیعی، عرق نعناع و عسل برای آقایان و سرکه طبیعی، عرق نعناع، عرق رازیانه و عسل برای خانم ها تهیه می گردد.
یک واحد سرکه طبیعی و یک وحد عرق نعناع را به مدت ۲ دو دقیقه بجوشانید و بعد از کم شدن حرارت آن دو واحد عسل طبیعی به آن اضافه نمایید.
به صورت روزانه باید قبل از نهار و شام مقداری از سکنجبین را با آب مخلوط کرده و نوش جان نمایید.

[box type=”warning” align=”” class=”” width=””]نکته: سرکه های کارخانه ای به هیچ وجه توصیه نمی گردد.[/box]

سکنجبین علاوه بر روشن کردن پوست برای رفع جوش، کبد چرب، وسواس فکری، اضطراب و اسرس نیز بسیار مفید و درمانگر است.
به صورت موضعی هم شب ها قبل از خواب صورت خود را با شامپو بچه یا صابون زرد چوبه بشویید و کمی روغن نارگیل را به صورت خود مالیده و ماساژ دهید.

قیمت روغن نارگیل برای صورت چقدر است؟

قیمت روغن نارگیل برای صورت با قیمت نوع خوراکی آن یکسان بوده و مطابق عکس ذیل است:

قیمت روغن نارگیل

 

روغن نارگیل خالص

روغن نارگیل اصل از کجا بخریم؟

روغن نارگیل اصل از کجا بخریم؟ این یکی از سوالات مهمی است که بسیاری از مشتریان روغن های گیاهی مد نظر دارند و علت آن روغن های تقلبی موجود در بازار است.

و موجب نگرانی خریداران روغن نارگیل شده است ولی راه حل خیلی پیچیده ای ندارد.

 

روغن نارگیل ارگانیک

روغن نارگیل اصل چیست و از کجا بخریم؟

همانطور که می دانید روغن نارگیل از گوشت میوه نارگیل تهیه می گردد.

معروف ترین راه تولید روغن نارگیل استفاده از روش فشار بر روی پودر نارگیل بوده که سالم ترین روش هم هست زیرا از حلال های شیمیایی استفاده نمی گردد و روش ارگانیکی به حساب می آید.

روغن نارگیل اصل در دمای اتاق و کمتر از آن (۲۴ درجه سانتی گراد) جامد و سفید رنگ بوده و در دما های بالاتر ذوب شده و ناخالصی هم ندارد.

همه روش های که برای شناختن روغن نارگیل و عسل و … بیان می شود قابل جعل بوده و بهترین راه خرید از فروشنده معتبر و مورد اطمینان است.

تولید کننده ای که هدف آن بهبود سلامت جامعه است و روغن های آن به عنوان دارو در نسخه های طب سنتی استفاده می گردد می تواند منبع مورد اطمینانی برای خرید روغن نارگیل اصل باشد.

روغن نارگیل طبیعی

روغن نارگیل پوست را روشن می کند؟

چند عامل موجب گردیده که روغن نارگیل به عنوان روشن کننده پوست شناخته شود.

روغن نارگیل یک ضد آفتاب طبیعی بوده که این خاصیت باعث پیشگیری از تیره شدن پوست می شود.

روغن نارگیل دارای خاصیت ضد باکتریو ضد التهابی بوده برای همین پوست شما را از شذ قارچ، آکنه و جوش های پوستی رهایی می بخشد و از عوامل تیره شده پوست جلوگیری می نماید.

روغن نارگیل یک رطوبت بخش طبیعی پوست صورت است برای همین حس شادابی  شفافیت به پوست می دهد.

یکی دیگر از روغن های درمانی که تاثیر بسزایی در رفع تیرگی پوست صورت و حتی دور چشم دارد روغن بنفشه پایه زیتون بوده که در طب سنتی کاربرد آن به اثبات رسیده است.

 

روغن نارگیل ارگانیک

قیمت روغن نارگیل ارگانیک در بازار

قیمت روغن نارگیل ارگانیک در بازار چه تفاوتی با نوع صنعتی آن دارد؟ این روغن چه مزیتی نسبت به رون های دیگر دارد که اینقدر مورد استقبال ایرانیان قرار گرفته است؟ تشخیص نوع اصل و طبیعی روغن نارگیل آسان است؟

روغن نارگیل اصل

روغن نارگیل ارگانیک به چه روغنی می گویند؟

علت اینکه بیشتر مردم دنبال محصولات ارگانیک هستن بالا رفتن معلومات آن ها می باشد. بیماری های گوناگونی مانند انواع سرطان ها در عصر حاضر بیداد می کند.
برخی از طبیبان مخصوصا آن هایی که در زمینه طب سنتی و گیاهی فعالیت دارند معتقد هستند علت اصلی این بیماری ها روش زندگی می باشد که شامل تغذیه، خواب و تحرک است.
در بیشتر کشور های دنیا مواد غذایی ارگانیک و طبیعی دارای لیبل هستند و حتی گرانتر از نوع غیر ارگانیک قیمت گذاری می شوند.
به هر حال به محصولی ارگانیک می گویند که در حین فرایند تولید از هیچگونه مواد شیمیایی استفاده نشده باشد.

روغن نارگیل طبیعی

روغن نارگیل صنعتی مشکل دار است؟

همانطور که در متن بالا اشاره شد برای تولید روغن نارگیل به صورت طبیعی نباید از مواد شیمیایی استفاده نمود.
در مراحل تولید روغن نارگیل صنعتی در مرحله تصفیه این روغن ممکن است از حلال شیمیایی استفاده گردد و همین امر ارگانیک بودن آن را کنسل می کند.
در کارگاه های تولید روغن نارگیل ارگانیک برای تصفیه از فیلتر مکانیکی استفاده می کنند که فقط مواد جامد غیر ضروری را تصفیه می کند و طعم این روغن حفظ می گردد.
برای استفاده در زیبایی پوست و مو بهتر است از نوع ارگانیک روغن نارگیل استفاده گردد که حاوی تمام مواد مفید و مغذی این محصول می باشد و در زیبایی پوست و مو اثر بسزایی دارد.

قیمت روغن نارگیل چگونه تعیین می گردد؟

به علت وارداتی بودن پودر نارگیل برای تولید روغن آن، قیمت روغن نارگیل با توجه به قیمت ارز تعیین می گردد و با نوسانات ارز قیمت این محصول نیز دچار تغییرات می شود.

قیمت روغن نارگیل

روغن نارگیل اصل

خرید مستقیم روغن نارگیل اصل

خرید روغن نارگیل اصل اگر به صورت مستقیم از تولید کننده صورت پذیرد می تواند با قیمت ارزانتری تمام گردد زیرا در بازار روغن های گیاهی همیشه واسطه ها هستند که موجب بالارفتن ارزش یک محصول می گردند.

روغن نارگیل توسکا

خرید روغن نارگیل اصل به صورت مستقیم چگونه است؟

شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که وقتی یک محصول مانند روغن نارگیل اصل را به صورت مستقیم از تولید کننده خریداری می کنید چقدر قیمت آن بصرفه بوده و خیال آدم از کیفیت آن نیز راحت است.
البته من به عنوان یک تولید کننه روغن های گیاهی تمایل به فروش مستقیم به مشتری دارم زیرا صحبت با مشتری باعث برطرف شدن مشکلات و بالا رفتن کیفیت می گردد.
اگر تمایل به خرید روغن های گیاهی مانند روغن نارگیل اصل یا روغن بنفشه و … دارید کافی است با مدیر فروش تماس گرفته و درخواست خود را ثبت نمایید.
سفارش شما از طریق پست درب منزل قابل وصول می باشد.

روغن نارگیل تصفیه شده چیست؟

روغن نارگیل اصل هم مانند روغن های دیگر گیاهی که از دانه یا میوه گیاه تهیه می گردد حاوی مواد جامد ریزی است که بیشتر موجب بوی آن گیاه شده و دارای مواد مغذی هستند.
برخی از مردم به واسطه سلیقه خاصی که دارند از بوی روغن نارگیل یا مثلا روغن کنجد خوششان نمی آید مخصوصا در هنگام آشپزی.
برای همین شرکت های تولید کننده روغن های گیاهی برای احترام گذاشتن به ذائقه مشتری اقدام به تصفیه روغن نارگیل می نمایند و مواد جامد ریز را فیلتر می کنند.

روغن نارگیل اصل

روغن نارگیل تصفیه شده بهتره یا بکر؟

همانطور که در پاراگراف بالا توضیح داده شد، با تصفیه روغن نارگیل بسیاری از مود مغذی این روغن فیلتر شده و باعث فقیر شدن این محصول می گردد.
یکی دیگر از ایراد های تصفیه روغن نارگیل، استفاده از مواد شیمیایی برای جدا کردن مواد جامد می باشد که باعث می شود این روغن از حالت ارگانیک خارج گردد.
پیشنهاد می شود حد اقل برای مصارف آرایشی و تقویت پوست و مو از روغن نارگیل تصفیه نشده که همان بکر می باشد استفاده نمایید.

روغن نارگیل اصلی

فروش انواع روغن نارگیل اصلی

چگونه می توان روغن نارگیل اصلی را از تقلبی تشخیص داد؟ انواع روغن های گیاهی در بازرگانی توسکا تولید و با قیمت ارزان به فروش می رسد. روغن نارگیل نیز یکی از روغن های عرضه شده در سایت بازار روغن بنفشه می باشد.

روغن نارگیل اصلی چگونه تولید می گردد؟

روغن نارگیل اصلی از گوشت میوه نارگیل تولید می گردد که البته در ایران با توجه به عدم کشت این میوه باید واردات صورت پذیرد.
از اینرو میوه نارگیل به صورت پودر خشک از کشور های آسیای شرقی و آفریقایی به داخل کشور بارگیری می گردد.
برای تهیه و تولید روغن نارگیل باید از روش فشار استفاده نمود زیرا میوه نارگیل سرشار از روغن های اشباع و غیر اشباع می باشد.
روش تولید این روغن در سراسر کشور یکی است و تنها گزینه مهم روش تصفیه و فیلتر کردن روغن نارگیل می باشد.
به صورت صنعتی با توجه به ذائقه مشتری فیلتر های گوناگون شیمیایی و مکانیکی استفاده می گردد تا از بو و ذرات آن کاسته شود.
ولی بهترین روغن و به اصطلاح روغن نارگیل ارگانیک به روغنی می گویند که در زمان تولید و تصفیه به هیچ وجه مواد شیمیایی مشارکت نداشته باشد.

روش تشخیص روغن نارگیل اصلی از تقلبی

در سراسر دنیا همیشه افراد سودجویی وجود دارند که برای جلب منفعت به دنبال ارزان سازی محصول خود می باشند که به آن جنس تقلبی می گویند.
روغن نارگیل هم به توجه به گرایش شدید مردم به آن برای مصارف آرایشی و خوراکی از این امر مثتثنی نشده است.
به صورت کلی برای خرید مطمئن هر محصولی دو راه وجود دارد: یکی اطمینان از فروشنده و تولید کننده محصول است و دیگری تشخیص اصل بودن روغن نارگیل توسط خود فرد.
روغن نارگیل یک روغن اشباع شده می باشد و در دمای زیر ۲۴ درجه سانتی گراد دارای حالت جامد و سفید رنگ مانند برف است.
این روغن در حالت مایع کاملا صاف و عاری از ذرات جامد است.
بوی روغن نارگیل همانند بوی خوش میوه آن است.
قیمت روغن نارگیل نباید کمتر ازقیمت پودر نارگیل به همان وزن باشد.

روغن نارگیل یک ضد آفتاب طبیعی

طبیعی بودن یک محصول برای خیلی از افراد بسیار پسندیده بوده و مهم است.
زیرا با گذر زمان مردم متوجه شده اند که مواد شیمیایی علاوه بر خواصی که دارد می تواند عارضه های مختلفی نیز داشته باشد.
از اینرو در زمان حاضر گرایش مردم مخصوصا خانم ها به استفاده از مواد طبیعی برای سلامت پوست و مو خود بیشتر از گذشته نچندان دور گشته است.
طبق منابع علمی، روغن نارگیل دارای SPF-8 بوده و میتواند از آفتاب سوختگی به عنوان یه ماده طبیعی جلوگیری نماید.
و با در صورتی که بر اثر آفتاب دچار تیرگی پوست شده اید با مصرف مداوم این روغن که یکی منبع غنی آنتی اکسیدان می باشد پوست خود را شفاف و زیبا نمایید.